Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019

Με πέντε μετάλλια ολοκλήρωσε η τεχνική τους Παράκτιους Μεσογειακούς

Με πέντε μετάλλια μετάλλια ολοκλήρωσε την Τετάρτη η τεχνική κολύμβηση τις υποχρεώσεις της στους φετινούς παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας.

Με πέντε μετάλλια ολοκλήρωσαν τη Τετάρτη οι Έλληνες πρωταθλητές της τεχνικής κολύμβησης τις υποχρεώσεις τους στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες της Πάτρας. Η ελληνική αποστολή κατέκτησε 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο.

Στα 4 χιλιόμετρα επιφανείας ανοικτής θάλασσας, η Αναστασία Πολίτου ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με επίδοση 39:03.73, ενώ στο ίδιο αγώνισμα στους άνδρες ο Μάριος Αρμουτσής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με 37:52.49.

Στα 2 χιλιόμετρα διπλά πέδιλα ανοικτής θάλασσας, ο Κωνσταντίνος Δρυγούτης πήρε το ασημένιο μετάλλιο με χρόνο 22:05.38. Στις γυναίκες, η Ευδοξία Θωμάκου ολοκλήρωσε την προσπάθειά της στην τρίτη θέση με 23:36.91.

Τέλος, η ομάδα σκυταλοδρομίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 2 χιλιόμετρα επιφανείας ανοικτής θάλασσας. Με επίδοση 1:21:59.66, ο Ιωάννης Πιπινιάς, ο Μάριος Αρμουτσής, η Ευδοξία Θωμάκου και η Αναστασία Πολίτου ανέβηκαν στο δεύτερο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x